Informasjon om Norsk PEFC Skogstandard Kurs

Revidert Norsk PEFC Skogstandard ble godkjent 18. august 2022, og trådte i kraft 1. mars 2023

Kurset er spesielt tilrettelagt for skogeiere og andre som ønsker en innføring i Norsk PEFC Skogstandard og bærekraftig skogbruk i praksis.

For skogeiere som hogger og/eller administrerer drifter selv, krever tømmerkjøperne/gruppesertifikatholderne dokumentasjon på at dette kurset er fullført og bestått.

Arrangør er Skogselskapet i Sogn og Fjordane, Skogkurs og Kvinnherad kommune.

 

Kurset startar kl. 09.00 med opprop i Kvinnherad Arena på Husnes måndag 20. november. Kurset består av en teoridel inne, deretter ei kort synfaring ute. Ferdig ca. kl. 15.00. Det blir servert kaffe og enkel lunsj.

Kursinstruktør er Rolf Erling Loe (rolfl@skogkurs.no)

Om deltakarar har ynskje om synfaring i eigen skog i nærleiken eller i skog de veit skal hoggast/har blitt hogd, så kom gjerne med innspel om dette i forkant til Rolf Erling Loe, så kan synfaringa leggast der om mogeleg.

Kursbeviset får deltakarar på sjølve dagen og kursavgift blir sendt ut i etterkant av kurset. AT skog skal få rapportert kven som har tatt kurset (ved gnr/bnr).

Påmeldingslink: https://forms.office.com/e/3xAZRnVFkD  PÅMELDINGSFRIST 16 NOVEMBER.

Dei som er registrert medlem i Skogselskapet i Sogn og Fjordane får då medlemsrabatt og kurset kostar 850kr. Dei som ikkje er registrert medlem blir fakturert 1600kr.

For å få medlemsrabatt på kurset må ein vere medlem i Skogselskapet i Sogn og Fjordane, og gjerne meld dykk inn før kurset startar om de ikkje allereie er medlem. Her er påmeldingslink: https://zubarus.com/znewmember.php?publisherId=200 (pris: 125 kr ut 2023, deretter 450 kr/året).