Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
27. januar kl. 08:00

Nye smitta i løpet av siste døgn: 0

Les meir clear
error_outline
04. januar kl. 09:28

Koronatelefon for testing: 908 60 166. Måndag til fredag frå klokka 08:00 til 10:00 og frå klokka 13:30 til 14:30. Telefonen er betjent av ein sjukepleiar.

Les meir clear

Orientering om plan for oppvekstkår

Administrasjonen er ferdige med sin del av arbeidet med plan for oppvekstkår. No i starten av februar skal den opp i Levekårsutvalet, deretter vert planen sendt ut på høyring. Sektorleiar for oppvekst, Anne Sofie Bjelland Kjeka og kommunedirektør Ragnhild Bjerkvik inviterte lokale media til ein gjennomgang av planresultatet.

Pressebrief angåande koronapandemien

Kommuneoverlege Glenn A. Opland, kommunedrektør Ragnhild Bjerkvik og kvalitetssjef Gunn Tove Petterteig heldt ein kort digital pressebrief tysdag morgon, 26.01.21, for å orientera om status på smittesituasjon og vaksinering i kommunen, med meir.

Råd til deg som har vore ute og reist

Ein ny virusvariant brer om seg i andre deler av landet vårt. I Kvinnherad er smittetrykket framleis lavt, og me følgjer dei nasjonale føringane for smittevern. Det er svært viktig at me fortset det gode arbeidet, og ikkje slepp opp. Beredskapsgruppa i kommunen følgjer situasjonen nøye og vil no minna om at unødvendige innanlandsreiser vert frårådd generelt

Brannførebyggande avdeling - nytt system for feiing og bustadtilsyn

Brannførebyggande avdeling har lagt ein plan for arbeidet som skal utførast for å stetta krava gitt i gjeldane forskrift om brannførebygging. Førebyggande avdeling vil med dette informera om kvifor og korleis det er planlagt å jobba for stetta krava.

Feiing.jpg

Politisk kalender

Aktivitetskalender