Random imageRandom imageRandom imageRandom imageRandom imageRandom image
Regnskog

Bli med på verdas største dugnad!

"Vi skal vokte regnskogen" - TV-aksjonen 2015

Regnskogen er avgjerande for klodens klima, for vår felles framtid og for 260 millionar menneske som har regnskogen som sin heim. Utan di hjelp kan det vera for seint å redde det som er att. Bli bøssebærer, registrer deg på blimed.no i dag.

Frivilligprisen vert i 2015 gitt til Toril Romsø for hennar store kulturhistorisk engasjement som leiar i Venelaget for Halsnøy Kloster.

Ho får prisen for arbeidet med å byggja opp ei kulturløypa ved klosteret. Som leiar i Venelaget for Halsnøy Kloster har ho vore ein motivator med godt humør og mykje energi som står på, og får folk med seg både i arbeidet med Kulturløypa, men også på ulikt dugnadsarbeid på sjølve klosteret og på ulike arrangement på Halsnøy Kloster.

Torsdag 1. oktober 2015 kl. 16.00 - Kulturhuset Husnes

Markering av Den internasjonale eldredagen

Program:

Forfattar Lars Amund Vaage:

Bestefar min, diktaren Ragnvald Vaage

«Tvisynt» Musikkinnslag ved Rannveig Helen Lægreid og Torbjørn Tveit Reiso

Middag

Helsingar

Kjenner du nokon som fortener heider for innsatsen sin?

Frivilligpris

Frivilligprisen vert gjeve til ein initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som gjennom sine idear og med sitt pågangsmot har betra trivsel og livskvalitet for andre, og medverka til eit meir ope, aktivt og trygt samfunn.

Har du lyst til å utvida vennekretsen din litt?

Tysdag 4/11 klokka 18.00 er det nokre kvinner som ønskjer å starta opp ein internasjonal klubb for kvinner på Frivilligsentralen. Formålet er å skapa ein uformell møteplass kor ein kan ha det kjekt i lag. Alle er velkomne, norske og utanlandske!

Frivilligprisen 2014 går til allrounderen Einar Oppedal

Styret i Kvinnherad Frivilligsentral ønskjer å heidra denne engasjerte og positive ressurspersonen med årets frivilligpris. 

Kvinnherad kommune, Rådhuset | Rosendalsvegen 10, 5470 Rosendal | Man - fre 08.00 - 15.30 | Tlf: 53 48 31 00 | Faks: 53 48 31 30 | post@kvinnherad.kommune.no